Ota yhteyttä!

torstai 8. marraskuuta 2012

Nyt alkaa tapahtua!

Olemme jälleen päässeet projektissamme askeleen eteenpäin. Jo viime keväästä asti kaavaillusta kuntokartoituksesta tulee viimein totta! Janneniska Oy on luvannut nosturin käyttöömme, jotta ryhmä Hämeen ammattikorkeakoulun rakennustekniikan opiskelijoita voi Tapio Korkeamäen johdolla tulla ottamaan hyppyritornista koepaloja. Näytteet tutkitaan laboratoriossa ja näin saamme mustaa valkoiselle rakennuksen tämän hetkisestä kunnosta.

Pian selviää saadaanko hyppyrimäen portit tulevaisuudessa auki suurelle yleisölle!

Kovaa vauhtia lähestyvästä nosturipäivästä tulee oma postauksensa, mutta sitä ennen meidät voi spotata Hämeen Sanomista tulevana sunnuntaina eli isänpäivänä! Lehtikioskille siis!

7 kommenttia:

  1. Semtexiä juureen vaan ja lanka palamaan!

    VastaaPoista
  2. Kuinka monta monumenttia virheinvestoinneille Hämeenlinnassa tarvitaan?

    VastaaPoista
  3. Miksi tätä tarvitsee suojella? ymmärrän kyllä kulttuurisesti arvokkaiden kohteiden suojelun ja tätmä ei sitä ole.

    VastaaPoista
  4. Hei anonyymit,
    kiitos kommenteistanne! Hyvä saada keskustelua aikaan. Ehkei investointi ole tähän asti ollut kovin kannattava. Yritämme kuitenkin kehittää aluetta siihen suuntaan, että mahdollisimman moni voisi nauttia upeasta paikasta tulevaisuudessa. Täytyy muistaa, että pelkästään tornin purkamiseen on arvioitu uppoavan huomattavia summia rahaa.

    VastaaPoista
  5. Kahvilaidea pitää olla mukana heti alusta, muuten tässä ei ole mitään järkeä, paikka pitää saada kaikelle kansalle auki, ja tuottamaan jotain euroja.
    Viihtyisän kahvilan kera on tämä toki hienompi setti kuin näsinneula, moottorirata vieressä!

    VastaaPoista
  6. Hei tytöt, aivan loistavaa työtä! Itse miettinyt samaa asiaa jokunen vuosi sitten, muttei ollut aikaa sille. Hieno nähdä, että joku tekee jotain.
    Ehdottomasti torni säilyttämisen arvoinen, jos vain kunto sen sallii. Näköalat sieltä huimat - kiitos youtube videonne. Maksaisin itse ainakin 5€ päästäkseni sinne laillisesti. Toivon, että tämä on pian mahdollista.
    Tornin arvoaa pitäisi verrata siihen, mitä maksaisi nyt rakentaa vastaavan korkuinen näköalapaikka! Veikkaisin hinnaksi useampaa miljoonaa.
    Toivotan hankkeelle onnea ja tekijöille jaksamista!

    VastaaPoista
  7. Suuri kiitos kannustavista sanoista! Kaikki ajatukset hyppyrimäen kehittämiseksi ovat tervetulleita. Yritämme parhaamme, jotta ideoista tulisi totta!

    VastaaPoista