Ota yhteyttä!

perjantai 17. toukokuuta 2013

Huomenna Hyppyrimäelle!

Huomenna koittaa vihdoin se suuri päivä, kun avaamme Hyppyrimäkikahvilamme ovet. Tai oikeammin mäelle johtavan portin, sillä pidämme kahvilaa turvallisuussyistä tällä ensimmäisellä kerralla maan tasalla, hyppyritornin juurella. Nälkäisimmille on tarjolla hernekeittoa suoraan soppatykistä ja jälkiruoaksi voi herkutella V-tyylin Vohveleilla tai Lentomäen Letuilla omatekoisen omena-kanelikompotin ja vaniljajäätelön kera. Annoksen kruunaa kuppi kuumaa kahvia tai vaihtoehtoisesti mukillinen Hurjapään Vauhtijuomaa, jonka olemme keitelleet kevään ykköskasviksesta, raparperista.

Omena-kanelikompotin ainekset.
Salaisena aseena on Mauritiukselta tuliaisena tuodut vaniljatangot!
Olemme vielä viime metreillä saaneet kaksi uutta tukijaa tapahtumallemme. Huhtamäki on lahjoittanut astiat asiakkaillemme ja paikkakuntalainen turvallisuus- ja tapahtumatuotantoyritys Local Crew lainaa kahvilaamme kalusteita. Hyppyritytöt kiittävät!


Nähdään huomenna!

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä Satu !!! T. Ilkka

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja tervetuloa kahveelle!

    VastaaPoista
  3. Onko tämä auki myös muina päivinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Valitettavasti tämän päiväinen kahvila oli vain yhden päivän tempaus. Mutta kunhan projektimme etenee, on hyppyrimäellä toivon mukaan tulevaisuudessa pysyvästi kahvila!

      Poista
  4. Täytyypä kiitellä kovasti : soppa oli suorastaan makuhermoja kutkuttelevan hyvää !!! Ja musiikki mukavaa kuunneltavaa .. Toivottavasti tälle tulee jatkoakin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia palautteestasi! Mukava kuulla, että väki on viihtynyt!

      Poista