Ota yhteyttä!

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

KAHVILASTA TULEE TOTTA!

...ainakin päivän ajaksi! 

Perusteilla oleva Ahveniston Hyppyrimäki ry järjestää pop up -kahvilan Hyppyrimäellä Ravintolapäivänä 18.5. klo 12-16. Tarjoilemme Lentomäen Lettuja ja V-tyylin Vohveleita makoisilla suolaisilla ja makeilla täytteillä kahvin tai Hurjapään Vauhtijuoman kera. Nyt on sinulla mahdollisuus osallistua maukkaalla tavalla hyppyritornin pelastusoperaatioon! Tule maistamaan näitä salaisilla resepteillä valmistettuja herkkuja ja nauttimaan (toivottavasti kauniista) kevätpäivästä paikallisen The Young Humans -orkesterin musisoidessa. Kahvilan tuotto menee lyhentämättömänä Ahveniston Hyppyrimäki ry:n toiminnan hyväksi!



Tarkoituksenamme on tällä tavoin polkaista varainkeruu käyntiin ja kerätä pesämuna suurempien tapahtumien järjestämistä varten. Yksin (kaksin) emme tähän pystyisi, joten suuri kiitos avusta jo etukäteen lähipiiristämme koostuvalle talkooporukalle, lettupalkalla soittavalle The Young Humans-orkesterille, Johannalle & poneille, moottoriradan Pertti Kurki-Suoniolle sekä erityisesti K-citymarket Hämeensaarelle lettuaineksista! Se ei suotta ole Suomen tykätyin ruokakauppa!

Tarkempia tietoja kahvilan herkuista ja ohjelmanumeroista seuraa aivan pian. Nyt hyppyritytöt jalkautuvat mainostenjakoon Ahveniston lähimaastoihin. Alle kaksi viikkoa ja Hyppyrimäki herää henkiin!

PS. Tsekkaa myös muut Ravintolapäivän kuppilat täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti