Ota yhteyttä!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Maistiainen Ravintolapäivästä

Olemme valtavan tyytyväisiä eiliseen tempaukseen. Ravintolapäivä ylitti kaikki odotuksemme! Pilvisestä säästä huolimatta onnistuimme houkuttelemaan hyppyrimäelle reilut parisataa kävijää. Väkeä riitti välillä jopa jonoksi asti. Herkut tekivät kauppansa ja tunnelma oli vertaansa vailla bändin soittaessa ja lintujen livertäessä. Saimme kerättyä hyvän pesämunan tulevaa toimintaamme varten ja toistakymmentä kannatusjäsentä yhdistyksellemme. Jos sinä haluat liittyä mukaan joukkoihimme tai tukea toimintaamme, otathan yhteyttä yllä olevaan osoitteeseemme! Vähän myöhemmin on luvassa videokooste päivän tapahtumista, mutta tässä tulee kuvien muodossa esimakua siitä, millainen oli Ravintolapäivän Pop Up Hyppyrimäkikahvila. Olkaa hyvät!















Emme olisi pystyneet järjestämään tätä tempausta ilman tukijoukkojamme, jotka näkivät paljon vaivaa hyvän asian eteen. Mahdottomiltakin vaikuttavat asiat on mahdollista yhdessä toteuttaa! SUURKIITOS!

PS. Muistakaahan vilkaista ensi keskiviikon Kaupunkiuutiset! Sieltä saattaa bongata pari tutunnäköistä emäntää... Sitä odotellessa kannattaa katsastaa lisää tunnelmakuvia tästä hurmaavasta blogista!

2 kommenttia:

  1. Hankkeen puolesta, mutta eikö järjestäjän kuuluisi siivota kiinnittämänsä mainoslehtiset pois seinistä ja pinnoista ympäri kylää? Ei jää järin fiksu kuva näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Olet aivan oikessa! Taisimme unohtaa muutaman mainoksen paikoilleen. Korjaamme asian pikimmiten!

      Poista